ثبت sitemaps و دامنه سایت درGoogle Search Console

ثبت Sitemap در کنسول گوگل

آموزش ثبت سایت مپ در گوگل سرچ کنسول (گوگل وبمستر)

Sitemap یا نقشه سایت در واقع همان اطلاعات و صفحات سایت شما می باشند که شما از طریق sitemap صفحات سایت خود را به گوگل معرفی می کنید تا موتور های جستجوگر گوگل سایت شما را ایندکس کند. با ثبت کردن sitemap در گوگل سرچ کنسول ،آدرس صفحات  سایت شما در نتایج گوگل نمایش داده می شود. در این مقاله به آموزش ثبت کردن Sitemap در سرچ کنسول گوگل،می پردازیم و نکاتی را برای ثبت کردن sitemap در سرچ کنسول گوگل ارائه می دهیم .در صورتی که با مشکلات سرچ کنسول گوگل مواجه شده اید می توانید از پشتیبانی سایت اکسیر علم  بهره مند شوید.پس تا انتهای این مقاله با سایت اکسیر علم همراه باشید.(ثبت سایت مپ)

Sitemap چیست؟

سایت مپ یا نقشه سایت چیست؟(google search console)
نقشه سایت یا Sitemap چیست؟(گوگل سرچ کنسول)

Sitemap یا نقشه سایت،حاوی اطلاعات و لینک های صفحات سایت شما می باشد و به گوگل این امکان را می دهد که صفحات مهم سایت شما را توسط ربات ها ایندکس کند. برای اینکه نقشه سایت خود را به گوگل معرفی کنید می بایست XML Sitemap  سایت خود را به کمک افزونه های سئو ایجاد کرده و در کنسول گوگل به ثبت برسانید تا ربات های گوگل  صفحات سایت شما را شناسایی کند.

در واقع XML Sitemap مخفف (Extensible Markup Language) زبان نشانه گذاری قابل توسعه می باشد که برای نشان دادن محتوای سایت به ربات های جستجوگر گوگل مورد استفاده قرار می گیرد.با ساخت چنین نقشه ای به خزنده های گوگل نشان می دهید که وب سایت شما چه تعدادی صفحه دارد و با بروزرسانی صفحات سایت از طریق Sitemap  به گوگل اطلاع می دهید تا تغییرات جدید را شناسایی کند. توجه: سایت مپ از دید کاربران مخفی است و هدف از ساخت سایت مپ راهنمایی کردن خزنده های گوگل برای شناسایی صفحات سایت می باشد.

گوگل سرچ کنسول چیست؟

معرفی گوگل سرچ کنسول
گوگل سرچ کنسول چیست؟

گوگل ابزاری را به نام گوگل سرچ کنسول ارائه کرده تا وضعیت وب سایت خود را در این ابزار مشاهده و بررسی کنید.این ابزار فوق العاده و کاملا رایگان آماری را از سایت شما ارائه می دهد که شامل بازدیدهای سایت از گوگل،کلمات کلیدی جستجو شده،لینک ها و بک لینک ها،صفحاتی که ایندکس شده،وضعیت دسترسی ربات خزنده گوگل به سایت شما،نمایش خطاهای سایت،خطای امنیتی،گزارش کارایی سایت و … می باشد.

پیش تر این ابزار به عنوان گوگل وبمستر تولز نیز شناخته می شد که بعد ها با نام گوگل سرچ کنسول تغیر داد.اگر صاحب کسب و کار اینترنتی هستید و وب سایت خود را مدیریت می کنید با استفاده از کارشناس سئو و یا کارشناس وبمستر ،می بایست نقشه سایت خود را به گوگل سرچ کنسول معرفی کنید تا صفحات شما توسط خزنده های گوگل ایندکس شود.با ایندکس شدن صفحات سایت شما توسط ربات گوگل،سایت شما در صفحه نتایج گوگل نمایش داده می شود.

توجه:

کار با ابزار گوگل سرچ کنسول نیاز به دانش و مهارت دارد و می بایست توسط کارشناس سئو و کارشناس وبمستر،صفحات سایت خود را به گوگل سرچ کنسول ثبت و مدیریت کنید.سایت اکسیر علم خدمات خود را در بخش سئو سایت آغاز کرده و خدمات خود را برای شما بازدیدکننده گرامی ارائه کرده است.برای دسترسی به کارشناس سئو،می توانید درخواست خود را از طریق فرم تماس با ما ارسال کنید.(ثبت سایت مپ)

آموزش ساخت سایت مپ

آموزش ساخت sitemap برای گوگل سرچ کنسول
طریقه ساخت نقشه سایت (Google Search Console)

برای اینکه sitemap سایت خود را به ابزار گوگل سرچ کنسول  معرفی کنید،ابتدا sitemap را ایجاد کرده و لینک آدرس نقشه سایت خود را به گوگل معرفی کنید.برای این کار نیاز به افزونه دارید تا بتوانید  sitemap(نقشه سایت) را توسط افزونه ایجاد کرده و بعد در ابزار گوگل به ثبت برسانید.افزونه هایی که می توانید توسط آن نقشه سایت خود را ایجاد کنید به شرح زیر می باشد.

  • ساخت نقشه سایت با افزونه Google XML Sitemaps

افزونه Google XML Sitemaps
ساخت sitemap با افزونه Google XML Sitemaps (گوگل سرچ کنسول)

افزونه Google XML Sitemaps برای ایجاد نقشه های سایت XML و بهبود سئو سایت از آن استفاده می شود.این افزونه بیش از 2 میلیون نصب فعال دارد و زبان های مختلفی را پشتیبانی می کند.این افزونه به موتور های جستجوگر  مانند Google ، Bing ، Yahoo و Ask.com کمک می کند تا سایت شما را بهتر  شناسایی کرده و در نتایج گوگل نمایش دهد.با ساخت نقشه سایت توسط  افزونه Google XML Sitemaps ،خزنده ها بسیار ساده تر می توانند ساختار کامل سایت شما را ببینند و در صفحات گوگل نشان داده شوند.این افزونه انواع صفحاتی که در وردپرس تولید می شود و همچنین URL های سفارشی را به موتور های جستجو اطلاع می دهد.

برای ساخت sitemap در افزونه Google XML Sitemaps  می بایست به بخش تنظیمات افزونه  مراجعه  کنید و پس از فعال کردن ایندکس شدن صفحات و امکانات افزونه ،بر روی لینک آدرس Sitemap کلیک کنید و لینک آدرس sitemap را به گوگل معرفی کنید.

نقشه سایت در افزونه Google XML Sitemaps
طریقه ساخت نقشه سایت در افزونه Google XML Sitemaps

برای اینکه ربات های گوگل نقشه سایت شما را ایندکس کند می بایست افزونه Google XML Sitemaps را به درستی تنظیم کنید.در صورتی که نیازی به پشتیبانی دارید می توانید از کارشناس سئو سایت ما درخواست پشتیبانی کنید.

  • ساخت نقشه سایت با افزونه Yoast seo

ایجاد نقشه سایت با افزونه Yoast seo
ساخت sitemap برای گوگل سرچ کنسول با افزونه Yoast seo

افزونه Yoast seo  یکی از افزونه های قدرتمند سئو  سایت وردپرس می باشد.این افزونه در دو نسخه رایگان و پرمیوم عرضه شده است.yoast seo   بیش از 5 میلیون نصب فعال دارد و طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است.فعالیت این پلاگین از سال 2008 آغاز شد و به میلیون ها وب سایت در سراسر جهان کمک کرده تا رتبه بالایی را در موتور های جستجو داشته باشند.افزونه yoast seo به کاربران کمک می کند تا محتوا خود را از نظر خوانایی و کلید واژه ، تجزیه و تحلیل کنند و با چراغ های راهنما  سئو ،محتوای استاندارد را تولید کنند. با افزونه yoast seo  محتوای همیشه سبز داشته باشید.

یکی از قابلیت های افزونه yoast seo ساخت sitemap می باشد.به کمک افزونه yoast seo نقشه سایت خود ایجاد کرده و به گوگل معرفی کنید.کاربران قادرند به کمک این افزونه ،تنظیماتی را برای صفحاتی که می بایست توسط خزنده گوگل ایندکس شوند را مشخص کنند.برای دسترسی به سایت مپ در افزونه yoast seo  به بخش عمومی افزونه وارد شوید و در تب امکانات  نقشه XML سایت را فعال کنید و به لینک آدرس نقشه سایت وارد شوید و لینک را به گوگل وارد کنید و دکمه ارسال را بزنید تا نقش سایت شما توسط گوگل ایندکس شود.

تنظیمات نقشه سایت در افزونه yoast seo
تنظیمات sitemap در افزونه yoast seo (گوگل سرچ کنسول)

برای ایندکس شدن نقشه سایت شما در گوگل ،ابتدا بخش تنظیمات افزونه yoast seo را به خوبی پیکربندی کنید تا ربات گوگل صفحات سایت را ایندکس کند.اگر نیاز به پشتیبانی دارید می توانید از کاشناس سئو  سایت اکسیر علم درخواست پشتیبانی کنید.

برای اینکه محتوای همیشه سبز داشته باشید مقاله آموزش سبز کردن چراغ های یواست سئو را مطالعه کنید.

  • ساخت نقشه سایت با افزونه Rank Math

ساخت نقشه سایت با افزونهrank math
آموزش ساخت sitemap با افزونه rank math

افزونه Rank Math یکی دیگر از افزونه های سئو سایت وردپرسی می باشد.این افزونه تمامی نیاز های شما را برای سئو سایت فراهم کرده و کاربران مبتدی و پیشرفته می توانند از طریق این افزونه  صفحات سایت خود به موتورهای جستجوگر  معرفی کنند و از دیگر  قابلیت های افزونه بهره مند شوند.افزونه Rank Math  در دو نسخه رایگان و پرمیوم منتشر شده است. این افزونه بالای 600000 هزار نصب فعال دارد و اکثر زبان های کشور های مختلف و همچنین  زبان شیرین فارسی هم پشتیبانی می کند.

به کمک افزونه رنک مث سایت خود را در صفحات نتایج موتور های جستجو قرار دهید.این افزونه امکانات فراوانی دارد و نصب آسانی دارد و پیکربندی آن زمانبر نیست.این افزونه رقابت زیادی با افزونه Yoast seo دارد و در تلاش است که کاربران زیادی را به خود جذب کند.یکی از قابلیت های افزونه Rank math ساخت sitemap می باشد.به کمک افزونه Rank math نقشه سایت خود ایجاد کرده و در ابزار گوگل سرچ کنسول به ثبت برسانید.کاربران قادرند به کمک این افزونه صفحاتی که می بایست توسط خزنده گوگل ایندکس شوند را تنظیم کنند. برای دسترسی به سایت مپ در افزونه Rank math به بخش تنظیمات نقشه سایتXML کلیک کنید و در بخش  عمومی افزونه وارد شوید و لینک آدرس نقشه سایت را به  ابزار گوگل سرچ کنسول وارد کنید و دکمه ارسال را بزنید تا نقش سایت شما توسط گوگل ایندکس شود.

تنظیمات نقشه سایت با افزونه rank math
آموزش تنظیمات sitemap با افزونه rank math

پیش از ثبت کردن نقشه سایت خود به سرچ کنسول گوگل ،می بایست افزونه Rank math را پیکربندی کنید تا  صفحات سایت شما  توسط ربات گوگل ایندکس شوند و در نتایج صفحات گوگل نمایش داده شود. در صورتی که نیاز به پشتیبانی دارید می توانید از کاشناس سئو  سایت اکسیر علم درخواست پشتیبانی کنید.

آموزش ثبت سایت مپ به گوگل سرچ کنسول

برای ثبت کردن  sitemap در گوگل سرچ کنسول نیاز به حساب کاربری جمیل دارید.ابتدا به سایت جمیل وارد شده و حساب کاربری جیمل را ایجاد کرده و وارد اکانت جمیل شوید. سپس به صفحه گوگل سرچ کنسول مراجعه کرده و بر روی دکمه start کلیک کنید و در مرحله بعدی آدرس دامنه سایت خود را وارد کنید.در کنسول گوگل دو حالت برای ثبت دامنه وجود داره که به شرح زیر می باشد.(ثبت سایت مپ)

ثبت Sitemap در کنسول گوگل
آموزش ثبت sitemap در گوگل سرچ کنسول(ثبت سایت مپ)

حالت اول URL prefix در Google Search Console:

در کادر URL prefix آدرس سایت خود را به صورت کامل وارد نمایید.برای اضافه کردن زیر دامنه ها در کادر URL prefix باید به صورت جداگانه اقدام کنید.در واقع هم آدرس سایت و هم زیر دامنه های سایت در این بخش می بایست وارد شود.بدین ترتیب تنها URL سایت درج شده تحت پروتکل مشخص شده ثبت می شود.

ثبت مالکیت دامنه در گوگل سرچ کنسول
آموزش ثبت مالکیت دامنه در گوگل سرچ کنسول

حالت دوم Domain در Google Search Console:

در کادر Domain نام دامنه خود را به  صورت YourDomain.com وارد کرده و بر روی دکمه Continue کلیک کنید.سپس پنجره ای ظاهر می شود که از شما می خواهد DNS Record به صورت C name یا A record ایجاد کرده و در قسمت Text کد گوگل را وارد کنید و بعد به کنسول گوگل مراجعه کرده و در همان پنجره Domain کنسول گوگل،بر روی دکمه Verify کلیک کنید تا مالیکت سایت در کنسول گوگل توسط شما ثبت شود.

نکته مهم در ساخت DNS Record :

توجه کنید که پس از ساخت DNS Record در هاست خود، مدت زمانی طول می کشد تا آماده شود که بستگی به ارائه دهنده هاست شما دارد تا  توسط کنسول گوگل شناسایی و تایید شود.ثبت سایت از این طریق نیازی به ثبت زیر دامنه ها و پروتکل ها نداشته و تمامی زیر دامنه ها و پروتکل ها نیز در کنسول گوگل شناسایی شده و در نظر گرفته می شود.

اگر دامنه شما خیلی وقته راه اندازی شده،بلافاصله می توانید به کنسول گوگل رفته  و بر روی دکمه verify کلیک کنید تا مالکیت سایت شما تایید شود.

برای ثبت دامنه سایت و Sitemap  در گوگل سرچ کنسول مراحل زیر را انجام دهید.

لینک ساخت حساب جیمیل
ساخت حساب جیمیل برای Google Search Console
  • ساخت حساب جیمیل

لینک آدرس ساخت حساب جمیل

  • ورد به گوگل سرچ کنسول

لینک آدرس سرچ کنسول گوگل

  • در قسمت Add property گوگل سرچ کنسول کلیک کنید.
  • یکی از حالت های ثبت دامنه را انتخاب کنید.حالت اول URL prefix :ثبت کامل دامنه و زیر دامنه ها به صورت جدا حالت دوم Domain :ثبت دامنه با ساخت DNS Record در هاست
  • یکی از چهار روش برای تایید مالکیت دامنه سایت خود را انتخاب کرده و دامنه خود را در گوگل سرچ کنسول ثبت کنید.در ادامه چهار روش تایید مالیکت سایت را توضیح می دهیم.
  • به بخش sitemap سرچ کنسول گوگل وارد شوید و نقشه سایت خود را در کادر مربوطه درج کرده و دکمه ارسال را بزنید.
  • منتظر بمانید تا گوگل سرچ کنسول نقشه سایت شما را ایندکس کرده و پیغام Success را نمایش دهد.

ثبت کردن مالیکت دامنه سایت در گوگل سرچ کنسول

ثبت مالیکت سایت در گوگل سرچ کنسول
4 روش ثبت مالیکت سایت در Google Search Console

ابزار گول سرچ کنسول چهار روش را برای تایید شدن مالیکت دامنه سایت  ارائه کرده است .برای اینکه دامنه سایت خود را در ابزار گوگل ثبت کنید می بایست یکی از چهار روش زیر را انتخاب کنید.

  • HTML file در گوگل سرچ کنسول:

    گوگل سرچ کنسول یک فایلی را برای دانلود به شما ارائه می دهد.این فایل با پسوند .html را در پوشه public_html سی پنل هاست آپلود کنید و سپس به ابزار گوگل سرچ کنسول مراجعه کرده و بر روی دکمه Verify کلیک کنید تا گوگل مالیکت سایت شما را تایید کند و دامنه سایت شما در ابزار گوگل ثبت شود.

  • Google Analytics:

    از طریق حساب کاربر گوگل آنالیتیکس قادرید دامنه سایت خود را در ابزار گوگل سرچ کنسول ثبت کرده و دکمه Verify را کلیک کنید تا صحت مالیکت دامنه سایت را در سرچ کنسول تایید نمایید.

  • Google Tag Manager

با داشتن حساب Google Tag Manager ،کد تگ منیجر گوگل را در قسمت body سایت خود  در وارد کرده و به سرچ کنسول مراجعه کرده و بر روی دکمه Verify کلیک کنید تا مالکیت سایت شما در گوگل سرچ کنسول تایید شود.

  • Domain name provider

به ارائه دهنه دامنه خود وارد شوید.بعد از وارد شدن به هاست خود به  قسمت Zone Editor هاست خود مراجعه کرده و با اضافه کردن Aرکورد یا CName رکود که حاوی نام دامنه و در قسمت TEXT،کدی که گوگل سرچ کنسول ارائه کرده را وارد کنید و بر روی دکمه create  کلیک کنید تا رکورد شما ساخته شود.توجه کنید سپس به مدت چند ساعت که معمولا 24 الی 48 ساعت را منتظر بمانید که این بازه زمانی بستگی به ارائه دهنده هاست شما دارد.سپس به سرچ کنسول مراجعه کرده و بر روی دکمه Verify کلیک کنید تا مالکیت سایت شما توسط گوگل سرچ کنسول تایید شود.

تایید شدن دامنه سایت در کنسول گوگل
ثبت شدن دامنه سایت در کنسول گوگل

توجه: اگر دامنه شما خیلی وقته راه انداری شده باشد، بلافاصله می توانید به کنسول گوگل رفته مالکیت سایت را تایید کنید.

رفع مشکلات تایید نشدن  دامنه سایت در سرچ کنسول

رفع مشکل تایید نشدن دامنه سایت در گوگل سرچ کنسول
رفع مشکل تایید نشدن دامنه سایت در Google Search Console
  • فایل html که گوگل ارائه داده را در پوشه public_html پاک کرده اید.لطفا قبل و بعد از تایید مالیکت سایت این فایل را پاک نکنید.
  • تگ کد حساب Google Tag Manager را که برای ثبت سایت در هنگام قبل و بعد از تایید مالکیت سایت پاک کرده اید.
  • رکودری که گوگل از شما خواسته رادر DNS هاست خود ایجاد نکرده اید و اگر ایجاد کرده اید باید مدت زمانی را صبر کنید تا آماده تایید شدن مالیکت سایت در کنسول گوگل شود.ممکن است 24 الی 48 ساعت  زمان ببرد.این زمان بستگی به سرویس هاست شما دارد.
  • اگر از سرویس هایی استفاده می کنید که DNS هاست خود را با آن تغییر داده اید مانند سرویس کلودفلر،آن را غیر فعال کنید و DNS هاست خود را به حالت پیش فرض تنظیم کنید.

تایید شدن سایت مپ در گوگل سرچ کنسول

تایید شدن sitemap در گوگل سرچ کنسول
ثبت کردن sitemap در Google Search Console

پس از تایید مالیکت سایت در کنسول گوگل،به بخش Sitemap سرچ کنسول گوگل وارد شده و نقشه سایت خود را وارد کنید.بعد از وارد کردن نقشه سایت،ربات گوگل ساختار سایت شما ر ایندکس می کند و پیغام Success را به شما نمایش می دهد.دقت کنید که تنظیمات افزونه ای که با آن نقشه سایت را ایجاد کرده اید اجازه ایندکس شدن سایت شما را  به ربات گوگل داده باشد.در غیر این صورت با پیغام No Index  مواجه می شوید.با ساخت فایل Robots.txt در هاست خود و قرار دادن کد زیر به ربات گول تعیین کنید که چه صفحاتی را باید ایندکس کند و از ایندکس شدن مسیر های هاست خود جلوگیری کنید.در ادامه این مقاله آموزش ساخت فایل Robots.txt در هاست را  توضیح خواهیم داد.

User-agent: *

Sitemap: http://yourdomain.com/sitemap_index.xml

Disallow: /wp-admin/

Disallow: /readme.html

Allow: /wp-admin/admin-ajax.php

ایندکس نشده یا تایید نشدن سایت مپ در گوگل

تایید نشدن sitemap در گوگل سرچ کنسول
رفع مشکل ثبت نشدن نقشه سایت در Google Search Console
  • فایل txt هاست را بررسی کنید و دقت کنید تا کدی مانع ایندکس شدن صفحات شما نشده باشد.
  • دستکاری کردن فایل htaccess . که اجازه دسترسی به سایت را منع کرده باشد.
  • افزونه ای که برای ساخت Sitemap استفاده کرده اید مانند( yoast seo،rank math، Google XML Sitemaps )،به درستی تنظیم نشده و مانع ایندکس شدن ربات گوگل به  صفحات سایت شما شده است.
  • پلاگین امنیتی سایت،باعث شده که سایت شما ایندکس نشود.آن را غیر فعال کنید.
  • سرویس هایی که باعث تغییر DNS هاست شده است را غیر فعال کنید و از DNS پیش فرض هاست استفاده کنید.
  • محدودیت های لینک های سایت را بررسی کنید تا ربات های گوگل اجازه ایندکس شدن صفحات شما را داشته باشند.
  • خطاهای سایت خود را بررسی و رفع کنید تا ربات گوگل صفحات سایت شما را ایندکس کند.
  • خطاهای هاست خود را بررسی کنید و پس از رفع خطاهای هاست،نقشه سایت خود را به گوگل به ثبت برسانید.
  • پلاگین های نال شده و یا پلاگین هایی که باگ دارند را بررسی کرده و آن ها را پاک کنید تا در سایت شما اختلال ایجاد نکنند و مانع از ایندکس شدن صفحات توسط ربات گوگل نشوند.
  • عملکرد ضعیف قالب به دلیل آپدیت نبودن، باعث شده که سایت ایندکس نشود.

فایل Robots.txt چیست ؟

فایل Robots txt
فایل Robots txt چیست؟

فایل Robots.txt به  ربات های جستجوگر کمک می کند  تا اجازه دسترسی به چه  مسیر هایی از دایرکتوری یا همون پوشه های هاستتون داشته باشند.به بیان ساده تر به کمک فایل Robots.txt تعیین می کنید که موتور های جستجو چه آدرس هایی را مورد بررسی قرار بدن و چه آدرس هایی را نمی تونن بررسی و ایندکس کنند.با ساخت فایل Robots.txt یک حریم خصوصی برای هاست خود ایجاد می کنید تا موتور های جستجو نتوانند تمامی پوشه های هاست شما که حاوی تصاویر و فایل های خصوصی است را بررسی و ایندکس کنند.پس نتیجه می گیریم که فایل Robots.txt این وظیفه را دارد تا سطح دسترسی موتور های جستجوگر مانند گوگل را به محتویات سایت شما را کنترل کند.این فایل به ربات های جستجو گر کمک می کند تا سایت  شما را بهتر درک کند و مسیر هایی که اجازه دسترسی ندارند را بررسی و ایندکس نکند.

طریقه ساخت و تنظیم فایل Robots.txt

آموزش ساخت فایل Robots txt
آموزش ساخت فایل Robots txt (گوگل سرچ کنسول)

برای ساخت فایل Robots.txt ابتدا وارد اکانت ارئه دهنده هاست خود شوید. بعد از ورد به هاست خود به قسمت Cpanel  مراجعه کرده و بر روی File Manager کلیک کنید تا به فایل منیجر هاست خود هدایت شده  تا فایل های موجود در هاست خود را مشاهده کنید.سپس به پوشه Public_html مراجعه کنید.اگر هاست شما در این پوشه قرار دارد  در همین پوشه Public_html فایل Robots.txt را از منو Fiile ایجاد کنید.سپس روی فایل Robots.txt راست کلیک کنید و بر روی Edit کلیک کنید.

کد دستوری زیر را وارد کنید.

User-agent: *

Sitemap: http://yourdomain.com/sitemap_index.xml

Disallow: /wp-admin/

Disallow: /readme.html

Disallow: /wp-content/plugins/

Allow: /wp-admin/admin-ajax.php

User-agent (گوگل سرچ کنسول):

قانون کلی برای تمامی ربات ها می باشد. این دستور برای تمامی ربات های جستجو استفاده می شود که می توانید مشخص کنید که چه نوع رباتی قادر است که به دایرکتوری هاست شما دسترسی داشته باشد.

Disallow:

برای محدود کردن مسیرهای هاست از این دستور استفاده می شود. با این دستور ربات های جستجو اجازه دسترسی به مسیر های هاست را نخواهد داشت.

Sitemap:

آدرس نقشه سایت شما می باشد که ربات های گوگل از طریق Sitemap صفحات سایت شما را ایندکس می کند. پوشه wp-admin ،  plugins و فایل readme.html بخش های های مهم دایرکتوری شما هستند که نیاز نیست توسط ربات گوگل ایندکس شوند.

توجه :

صفحات  wp-login.php و wp-admin به صورت پیش‌فرض در حالت Noindex هستند، بنابراین نیازی با استفاه از فایل Robots.txt این دو صفحه را محدود کنید.

قبل از ثبت sitemap  به ابزار گوگل سرچ کنسول می بایست با اصطلاحات مهم آشنا شویم. با اصطلاحات سئو سایت آشنا شویم.

سئو چیست ؟

سئو چیست؟
سئو چیست؟(Google Search Console)

SEO مخفف Search Engine Optimization به معنی بهینه سازی موتور های جستجو می باشد. سئو در واقع مجموعه ای از فعالیت ها است که طبق استاندارد های موتور جستجو در سایت می بایست انجام دهید تا جایگاه بهتری در نتایج جستجوی گوگل کسب کرده و بازدید بیشتری برای سایت خود به دست آورید.سئو فقط مربوط به موتور های جستجو نیست بلکه آماده سازی سایت برای جذب بازدیدکنندگان هم می باشد و جزئی از فاکتور های اصلی سیاست های گوگل است.به طور مثال اگر یک سایتی در رتبه پایینی از نتایج گوگل باشد ولی بازدید آن توسط کاربران بیشتر باشد،آن وقت گوگل جایگاه سایت را بهبود خواهد داد.برای سئو کردن سایت خود نیاز به کارشناس سئو دارید و از طریق خدمات  سایت اکسیر علم سایت خود را می توانید سئو کنید.

ایندکس چیست؟

معنی ایندکس شدن سایت
ایندکس چیست؟(Google Search Console)

ایندکس به معنی  فهرست شدن می باشد که در واقع سایت شما در صفحه ی نتایج موتور های جستجو ظاهر شده است.به بیان ساده تر ظاهر شدن صفحات سایت شما در صفحات موتور های جستجو مانند گوگل را، ایندکس می گوییم.یکی از قدرتمندترین موتور های جستجو،گوگل می باشد.همان طور که می دانید  ایندکس گوگل برای وبمسترها از اهمیت زیادی برخوردار است. نحوه ایندکس شدن سایت از طریق سایت های دیگر و یا از طریق نقشه سایت و معرفی آن به گوگل صورت می گیرد.برای نمایش سایت خود به گوگل می بایست نقشه سایت خود را در گوگل ثبت کنید تا صفحات سایت شما در گوگل نمایش داده شود.

وبمستر چیست؟(Google Search Console)

وبمستر چیست؟ (گوگل سرچ کنسول)
وبمستر چیست؟ Google Search Console

وبمستر در واقع همان صاحب وب سایت می باشد که تمامی کارهای طراحی و نگهداری و توسعه و مدیریت سایت ،بر عهده او است.به بیان ساده تر،تمامی کارهایی که برای مدیریت سایت توسط ادمین انجام می شود را وبمستر می گویند.در سایت های بزرگ تمامی کارها به صورت تیمی انجام می شود و هر شخصی وظایف خاص خود را دارد و تمامی تیم ها توسط وب مستر هماهنگ و رهبری می شود.همچنین سئو سایت و افزایش رتبه سایت توسط وب مستر  انجام می شود تا سئو خوب و بدون نقص برای وب سایت صورت گیرد.

کارشناس سئو

کارشناس سئو
کارشناس سئو سایت

برای اینکه سایت خود را  در نتایج موتورهای جستجو به رتبه بالا برسانید به کارشناس سئو نیاز خواهید داشت.کارشناس سئو با دانشی که در اختیار دارد، قادر است تمامی صفحات سایت شما را به موتورهای جستجو شناسایی کرده و در صفحات نتایج موتور های جستجو به رتبه بالا برساند.سئو کردن سایت یک مهارت است که توسط کارشناس سئو  انجام می شود و به کمک کارشناس سئو می توانید  سایت خود را به موتور های جستجو مانند گوگل  معرفی کنید تا تمامی محتوا و صفحات سایت شما ایندکس شود و بازدید سایت افزایش یابد.(ثبت سایت مپ)

برای ارتباط با کارشناس سئو می توانید به سایت اکسیر علم پیام دهید.

خدمات سئو

ارائه سرویس سئو سایت برای مشتریان
افزایش بازدیدی و رنک سایت

سئو سایت یا بهینه سازی سایت برای رویت وب سایت ها در نتایج جستجو،از خدمات سایت اکسیر علم می باشد. برای سئو کردن محتوا و سایت خود و افزایش رنک سایت ،به صفحه خدمات سئو ، مراجعه کنید. و به کارشناس سئو ما پیام دهید.

حمایت از ما

حمایت مالی
درگاه پرداخت حمایت مالی به سایت اکسیر علم

برای افزایش امکانات سایت و ارائه خدمات بهتر می توانید به صفحه حمایت مالی اکسیر علم مراجعه کرده و مبلغی را برای حمایت از سایت اکسیر علم پرداخت کنید. از طریق دکمه درگاه پرداخت زیر،می توانید کمک مالی خود را در جهت حمایت از سایت اکسیر علم،انجام دهید.

خدمات پشتیبانی Google Search Console   

اکسیر علم خدمات پشتیبانی گوگل سرچ کنسول  را برای شما کاربران ارائه می دهد.اگر در هنگام کار با گوگل سرچ کنسول  به مشکلی برخورد کردید به تیم کارشناس ما می توانید پیام دهید. اگر نیاز دارید که از طریق کارشناس مشکل شما رفع شود به صفحه خدمات هلپ دسک مراجعه کنید و فرم درخواست پشتیبانی را پر کنید و نرم افزار انی دسک را نصب کنید و شماره آیدی نرم افزار انی دسک را برای ما ارسال کنید تا کارشناس کامپیوتر؛مشکل شما را رفع کنید.(ثبت سایت مپ)

همکاری با شرکت ها

ارائه خدمات برای شرکت ها
ارائه سرویس برای شرکت ها

سایت exirelm.com خدمات خود را برای شرکت ها ارائه می دهد. تمامی شرکت ها می توانند از خدمات ما بهره مند شوند. گاهی شرکت ها در هنگام استفاده ابزار گوگل سرچ کنسول با مشکلی مواجه می شوندو نیاز به پشتیبانی دارند. از طریق خدمات پشتیبانی تیم اکسیر علم می توانید مشکلات خود را رفع کنید. در برخی موارد شرکت ها با خطاهای ثبت سایت مپ و ثب دامنه سایت مواجه می شوند و نیاز دارند مشکلاتشون برطرف کنند.برای ارسال درخواست خدمات پشتیبانی ،می توانید از راه های ارتباطی ما شامل ارسال پیام به ایمیل ،فرم تماس با ما ، شبکه های اجتماعی ،ارسال کامنت در انتهای مقاله و صفحه خدمات هلپ دسک به ما پیام دهید.(ثبت سایت مپ)


عضویت VIP اکسیرعلم

پلن اشتراک ویژه

با عضویت ویژه سایت در VIP سایت ما از امکانات سایت بهره مند شوید.

از امکانات VIP سایت استفاده کنید.
همین الان عضو VIP سایت اکسیر علم شوید.

با عضویت در VIP از تمامی محصولات سایت تخفیف بگیرید.      


پست های سایت اکسیرعلم

وبلاگ اکسیرعلم محتوای گوگل سرچ کنسول

پست های جدید سایت اکسیرعلم

 برای دیدن پست های جدید به صفحه اکسیر رایگان مراجعه کنید.( گوگل سرچ کنسول- ثبت سایت مپ)

  اکسیرعلم شما را به دیدن محتوای جدید آموزشی دعوت می کند.
همین الان وارد وبلاگ شوید و آموزش ها را مشاهده کنید.

 پست های آموزشی سایت ما را دنبال کنید و علم خود را افزایش دهید.


خدمات طراحی سایت
سفارش طراحی سایت

خدمات طراحی سایت

برای سفارشات طراحی سایت به این صفحه خدمات طراحی سایت  مراجعه کنید.

طراحی سایت با استاندارد جی تی متریکس و گوگل
همین الان درخواست طراحی سایت را به ما ارسال کن.

 


خرید محصولات سایت

فروشگاه اکسیر علم
فروشگاه اکسیر علم

محصولات با کیفیت را در فروشگاه اکسیرعلم  مشاهده کنید.

خرید خوبی را با ما تجربه کنید.
همین الان خرید خود را شروع کنید.

برای تخفیف در خرید محصولات،عضو VIP سایت شوید.


درخواست خدمات گرافیکی سایت

خدمات گرافیکی
سفارش طراحی

برای سفارشات پروژه های گرافیکی به این صفحه خدمات گرافیک  مراجعه کنید.

همین الان سفارشات گرافیکی خود را برای ما ارسال کنید.

 


درخواست خدمات سئو سایت

خدمات سئو سایت ( seo site)
درخواست خدمات سئو جهت افزایش رنک سایت

 افزایش رنک سایت
با خدمات ما  بازدید سایت خود را افزایش دهید.

 برای درخواست خدمات سئو به صفحه تماس با ما مراجعه کنید.

 به کمک کارشناس سئو ،رنک سایت خود را افزایش دهید.


خدمات پشتیبانی گوگل سرچ کنسول

خدمات هلپ دسک
خدمات پشتیبانی گوگل سرچ کنسول

خدمات پشتیبانی از راه دور

  برای رفع مشکلات خود به این صفحه خدمات هلپ دسک مراجعه کنید.( ثبت سایت مپ-Google Search Console)
رفع خطاهای کنسول گوگل

همین الان مشکل گوگل سرچ کنسول خود را به ما ارسال کنید.


شبکه های اجتماعی اکسیر علم

شبکه های اجتماعی اکسیرعلم ( (گوگل سرچ کنسول))
اکسیرعلم را در شبکه های اجتماعی جستجو کنید.

عضو شبکه اجتماعی ما شوید تا از اخبار و  اطلاعات ما با خبر شوید.

برای عضویت در شبکه های اجتماعی اکسیرعلم روی شبکه های اجتماعی کلیک کنید و به صفحه اجتماعی مربوطه مراجعه کرده و عضو خانواده اکسیرعلم شوید.


با ما به اکسیرعلم دست یابید.

اکسیر علم جای است برای افزایش آگاهی و مهارت فردی  در زمینه کامپیوتر.
عضو شبکه های اجتماعی زیر شوید.

 

55 دیدگاه برای “ثبت sitemaps و دامنه سایت درGoogle Search Console

  1. مهدی نظری گفته:

    واقعا مقاله قوی و کاربردی بود.
    تمامی نکات رو گفتین و واقعا لذت بردم.
    دم سایت اکسیر علم گرم
    فوق العاده بود.

  2. نازنین محمدی گفته:

    وای دنبال چنین آموزشی بودم.آموزش ثبت نقشه سایت در کنسول گوگل سایت اکسیر علم عالی بود .مرسی که رایگانش هم کردین.ممنون

  3. محسن حاجی زاده گفته:

    سلام
    من مشکل ثبت نقشه سایت در کنسول گول را دارم.از کارشناس شما درخواست پشتیبانی دارم

  4. سینا گفته:

    سلام مقاله سایت مپ شما خیلی خوب بود ولی عکساش در گوشی دیر لود میشه
    میشه این مشکل حل کنید

    • exir elm گفته:

      سلام وقت بخیر
      کیفیت تصاویر مناسب هست و اگر کیفیت تصاویر را پایین بیاریم باعث میشه که تصاویر واضح نباشد.
      لطفا سرعت اینترنت خود را بررسی کنید.

  5. روزبه امینی گفته:

    سلام خسته نباشید.
    آموزش ثبت نقشه سایت در کنسول گوگل را خیلی خوب توضیح دادید.
    من متاسفانه نتونستم دامنه سایت را به کنسول گوگل به ثبت برسونم .از تیم پشتیبانی شما درخواست کمک دارم.

  6. زهرا حسینی گفته:

    سلام خسته نباشید.
    من هرچقدر تلاش کردم تا سایت مپ سایت را به کنسول گوگل ثبت کنم نشد.خطای ایندکس میده.از تیم پشتیبانی شما درخواست میکنم مشکل من را رفع کنه.بابت هزینه ام مشکلی ندارم.

    • exir elm گفته:

      سلام وقت بخیر

      اگر تمایل دارید به سیستم شما وصل بشیم و مشکل را در کوتاه ترین زمان رفع کنیم ، به صفحه خدمات هلپ دسک مراجعه کنید و فرم را پر کنید تا کارشناس بتواند با شما ارتباط برقرار کند.
      عضو شبکه اجتماعی محبوب اینستاگرام اکسیر علم شوید.

    • exir elm گفته:

      سلام وقت بخیر

      اگر تمایل دارید به سیستم شما وصل بشیم و مشکل را در کوتاه ترین زمان رفع کنیم ، به صفحه خدمات هلپ دسک مراجعه کنید و فرم را پر کنید تا کارشناس بتواند با شما ارتباط برقرار کند.
      عضو شبکه اجتماعی محبوب اینستاگرام اکسیر علم شوید.
      از همراهی شما سپاسگزاریم.

  7. سهیلا نوروزی گفته:

    سلام خسته نباشید.
    من مشکل ایندکس شدن صفحات را در کنسول گوگل دارم.از تیم شما درخواست پشتیبانی دارم تا مشکلم رفع بشه .خواهش میکنم بهم کمک کنید.هزینه اش برام مهم نیست فقط مشکلم رفع بشه.

    • exir elm گفته:

      سلام وقت بخیر
      مشکل ایندکس نشدن سایت شما باید توسط کارشناس بررسی شود.اگر تمایل داریدکه کارشناس به سیستم شما وصل بشیم و مشکل را در کوتاه ترین زمان رفع کنه ، به صفحه خدمات هلپ دسک مراجعه کنید و فرم را پر کنید تا کارشناس بتواند با شما ارتباط برقرار کند.
      عضو شبکه اجتماعی محبوب اینستاگرام اکسیر علم شوید.

    • exir elm گفته:

      سلام وقت بخیر
      مشکل تایید سایت مپ شما باید توسط کارشناس بررسی شود.
      اگر تمایل داریدکه کارشناس به سیستم شما وصل بشیم و مشکل را در کوتاه ترین زمان رفع کنه ، به صفحه خدمات هلپ دسک مراجعه کنید و فرم را پر کنید تا کارشناس بتواند با شما ارتباط برقرار کند.

  8. گلناز احمدی گفته:

    سلام
    من مشکل ثبت مالکیت دامنه را در کنسول گوگل دارم.چطوری میتونم دامنه سایت را در گوگل ثبت کنم.

    • exir elm گفته:

      سلام وقت بخیر
      ثبت مالکیت سایت در کنسول گوگل نیاز به بررسی سایت توسط کارشناس داره.اگر می خواهید مشکل شما در کوتاه ترین زمان حل شود به صفحه خدمات هلپ دسک رفته و فرم را پر کنید تا کارشناس با شما تماس بگیرد .همین الان فرم را پر کن تا فرصت هست.

  9. امیر پاشا گفته:

    سلام
    من مشکل ایندکس شدن صفحات سایتم را در گوگل سرچ کنسول را دارم و هر کاری کردم نتونستم مشکل ایندکس شدن صفحاتم را در کنسول گوگل رفع کنم.سرویس شدم .تمام وقتم رفت .از تیم پشتیبانی شما تقاضا میکنم مشکل منو حل کنه.

    • exir elm گفته:

      درود بر شما
      برای اینکه بتونیم مشکلی شما را حل کنیم به صفحه خدمات هلپ دسک مراجعه کنید و برنامه انی دسک را دانلود کنید و فرم را پر کنید تا کارشناس با شما تماس بگیرد و از طریق برنامه انی دکس به سیستم شما وصل شود و مشکل شما را در کوتاه ترین زمان حل کند.همین الان فرم را پر کن تا فرصت را از دست ندی.
      عضو شبکه اجتماعی محبوب اینستاگرام اکسیر علم شوید.

  10. آیلار نظری گفته:

    درود به سایت اکسیر علم
    من هر چقدر تلاش کردم نتونستم آدرس سایت مپ سایت را به گوگل معرفی کنم.همش خطای ایندکس در کنسول گوگل میگیره.خواهش میکنم کمکم کنید.هزینه اش برام مهم نیست فقط مشکل ایندکس سایتم حل بشه.

    • exir elm گفته:

      سلام وقت شما بخیر
      مشل خطای ایندکس معمولا از بررسی سایت شما و هاست شما شروع میشه تا بررسی ارور های کنسول گوگل.اگر می خواهید در کوتاه ترین زمان مشکل شما را حل کنیم به صفحه خدمات هلپ دسک مراجعه کنید و برنامه انی دسک را دانلود کنید و فرم را پر کنید تا کارشناس با شما تماس بگیرد و مشکل شما را در کوتاه ترین زمان حل کند.همین الان فرم را پر کن تا فرصت را از دست ندی.

  11. محمدرضا گفته:

    درود به سایت اکسیر علم
    من مشکل ایندکس شدن صفحات سایت را در کنسول گوگل دارم.قبلا ایندکس می شد اما الان نمیشه .نمیدونم چرا؟ به پشتیبانی شما نیاز دارم.

    • exir elm گفته:

      سلام وقت بخیر
      احتمالا چیزی مانع ایندکس شدن خزنده های گوگل شده .اگر می خواهید مشکل را بررسی و رفع کنیم به صفحه خدمات هلپ دسک مراجعه کنید و فرم را پر کرده و منتظر بمانید تا کارشناس با شما تماس بگیرد.

  12. احمدی گفته:

    سلام
    من مشکل ایندکس شدن صفحات سایت را در کنسول گوگل دارم.از تیم پشتیبانی شما درخواست پشتیبانی میکنم.

  13. علی محمدی گفته:

    سلام
    مدتی با مشکل ایندکس نشدن سایتم رو برو شدم .هر کاری کردم سایتم ایندکس نمیشه.از تیم پشتیبانی شما میخوام که کمکم کنه.

  14. سهیل امینی گفته:

    مقاله ثبت نقشه سایت در کنسول گوگل واقعا عالی بود.
    من مشکل ایندکس شدن نقشه سایت مپ در کنسول گوگل را دارم.لطفا کمکم کنید.از پشتیبانی شما درخواست میکنم که مشکلم را رفع کند.

  15. محسن گفته:

    سلام خسته نباشید.من مشکل ثبت سایت مپ در کنسول گوگل را داردم و نتونستم سایت مپ را به گوگل ثبت کنم.لطفا کمک کنید.

    • exir elm گفته:

      مواردی که سایت شما ایندکس نمی شود را در مقاله توضیح دادیم اما ممکن است چیزی باعث ایندکس نشدن سایت شود.برای اینکه مشکل را پیدا کنید می بایست سایت شما بررسی شود.به صفحه خدمات هلپ دسک مراجعه کنید و فرم را پر کرده و منتظر بمانید تا کارشناس با شما تماس بگیرد.
      عضو شبکه اجتماعی محبوب اینستاگرام اکسیر علم شوید.

  16. مرتضی گفته:

    سلام وقت بخیر
    مقاله آموزش ثبت سایت مپ در کنسول گوگل را مطالعه کردم و عالی بود.
    من به ی مشکلی برخوردم.الان سایتم توسط گوگل ایندکس نمیشه نمی دونم چرا اینطوری شده.لطفا مشکل من را بررسی و حل کنید. ممنون میشم.

  17. اکبری گفته:

    سلام خسته نباشید.مدتیه سایتم اصلا ایندکس نمیشه.هر کاری میکنم موفق نمیشم.میشه کمکم کنید.

    • exir elm گفته:

      سلام وقت بخیر
      افزونه های امنیت سایت می بایست به درستی پیکربندی شوند.گاهی ممکن است با تنظیمات ضعیف افزونه های امنیتی ،سایت ایندکس نشود.
      اگر تمایل دارید که مشکل در کوتاه ترین زمان حل شود به صفحه خدمات هلپ دسک مراجعه کرده و فرم درخواست پشتیبانی را پر کنید تا کارشناس ما با شما تماس گرفته و مشکل را رفع کند.
      خدمات ما 1 ماه پشتیبانی رایگان هم برای این نرم افزار ارائه می دهد.این فرصت را از دست ندهید.

  18. محمدرضا گفته:

    سلام خسته نباشد.ممنونم از مقاله فوق العاده تون.من مدتیه سایتم ایندکس نمیشه.هر کاری کردم نشد .از تیم پشتیبانی شما تقاضا می کنم مشکلم را رسیدگی کنند.

    • exir elm گفته:

      سلام
      عامل اصلی ایندکس نشدن سایت باید توسط کارشناس بررسی شود.اگر تمایل دارید که مشکل در کوتاه ترین زمان حل شود به صفحه خدمات هلپ دسک مراجعه کرده و فرم درخواست پشتیبانی را پر کنید تا کارشناس ما با شما تماس گرفته و مشکل را رفع کند.
      خدمات ما 1 ماه پشتیبانی رایگان هم برای شما ارائه می دهد.این فرصت خوب را از دست ندهید.

  19. الهام گفته:

    سلام
    مدتیه که سایت مپ سایتم در کنسول گوگل ثبت نمیشه.چی کار کنم که سایت مپ در کنسول گوگل ثبت و ایندکس بشه.راه حلی وجود داره ؟

    • exir elm گفته:

      سلام وقت بخیر
      سایت شما باید مورد بررسی قرار بگیره تا مشکل ایندکس شناسایی بشه.در صورتی که نیاز به کارشناس سئو دارید می توانید از فرم تماس با ما درخواست خود را ارسال کنید.

    • exir elm گفته:

      سلام وقت بخیر.از منو خدمات به صفحه خدمات هلپ دسک مراجعه کنید و فرم درخواست پشتیبانی را تکمیل کنید.

  20. سمیرا گفته:

    ممنون از مقاله آموزش ثبت نقشه سایت در کنسول گوگل
    خیلی خوب توضیح دادید
    من مشکل تایید نشدن ایندکس سایت مپ رو در کنسول گوگل دارم.میشه کمکم کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *