Remote desktop | ریموت دسکتاپ چیست | راهنمای نرم افزار ریموت دسکتاپ

ریموت دسکتاپ|remote desktop

 ریموت دسکتاپ چیست؟ | راهنمای ریموت زدن به دسکتاپ

remote desktop : کارشناسان  از طریق ریموت دسکتاپ برای برقراری اتصال بین سیستم مبدا و مقصد استفاده می کنند.در واقع از طریق ریموت دسکتاپ،کامپیوتر مبدا به کامپیوتر های دیگر متصل شده و دستری به سیستم ها و کنترل آنها را از راه دور بر عهده می گیرد.برای برقراری اتصال بین سیستم ها معمولا از نرم افزار های ریموت دسکتاپ استفاده می شود که در این مقاله می خواهیم نرم افزار های ریموت دسکتاپ و نحوه ریموت شدن دسکتاپ  را به شما آموزش دهیم .با اکسیر علم همراه باشید و عضو شبکه های اجتماعی ما شوید.

متصل شدن به سیستم ها از راه دور remote desktop
اتصال به سیستم ها از راه دور با نرم افزار remote desktop

ریموت دسکتاپ چیست؟

از ریموت دسکتاپ برای برقراری اتصال از راه دور استفاده می شود و کاربران به صورت همزمان از طریق نرم افزار های ریموت دسکتاپ  در شبکه و حتی با  اتصال به اینترنت می توانند به سیستم ها ریموت زده و  آنها را مدیریت و نظارت کنند.همانطور که می دانید انواع نرم افزار های ریموت دسکتاپ  وجود دارد که از طریق شرکت ها ارائه شده و  کارشناس کامپیوتر از طریق نرم افزار های ریموت دسکتاپ قادرند به سیستم ها متصل شوند.گاهی  نیاز هست که از راه دور به سیستم ها نظارت داشته باشید و بدون نیاز به حضور فیزیکی و از طریق اینترنت بتوانید سیستم ها را مدیریت کنید که نرم افزارهای ریموت دسکتاپ این امکان را برای شما فراهم کرده است.در ادامه به معرفی نرم افزار های ریموت دسکتاپ می پردازیم پس تا انتهای این پست با ما همراه باشید.

برنامه های کنترل از راه دور-remote desktop
برنامه های کنترل از راه دور

معرفی نرم افزارهای  ریموت دسکتاپ

نرم افزار team viewer remote desktop:

team viewer (تیم ویور) نرم افزار محبوب ریموت دسکتاپ می باشد. تمامی شرکت ها تا قبل از تحریم شدن ایران از این نرم افزار محبوب استفاده می کردند.در مرداد ماه سال 97 نرم افزار  team viewer کاربران ایرانی را مسدود کرد.بنابراین استفاده از نرم افزار team viewer  در کشور ایران غیر ممکن شد. در نتیجه کاربران ایرانی نیاز به آشنایی با نرم افزار های ریموت دسکتاپ دارند که در ادامه با دیگر نرم افزار های ریموت دسکتاپ آشنا می شویم.

تصویری از نرم افزار teamviewer
محیط نرم افزار teamviewer

نرم افزار AnyDesk  :


 any desk   از نرم افزار های محبوب remote desktop می باشد که محبوبیت آن بعد از تیم ویور افزایش پیدا کرد. شرکت سازنده نرم افزار تیم ویوور با تحریم ایران کاربران ایرانی خود را از دست داد و پس از مدت کوتاهی نرم افزار any desk  مورد استقبال کاربران قرار گرفت و محبوب شد.any desk یک نرم افزار ریموت دسکتاپ است که کنترل سیستم ها را از راه دور فراهم می کند.

نرم افزار انی دسک ریموت دسکتاپ
محیط نرم افزار انی دسک جهت ریموت دسکتاپ

برای استفاده از این نرم افزار می بایست کامپیوتر مبدا و مقصد هر دور نرم افزار any desk را روی سیستم خود نصب کرده و آن را اجرا کرده و سپس کامپیوتر مبدا به کامپیوتر مقصد می تواند با داشتن شناسه یا ID سمت سیستم مقصد به آن ریموت زده و متصل شود. برای تهیه نرم افزار any desk و کسب اطلاعات بیشتر در مورد این نرم افزار به مقاله آموزش نرم افزار any desk که در سایت منتشر شده؛مراجعه کنید.

تنظیمات نرم افزار  AnyDesk

  • Run as admin اجرای نرم افزار AnyDesk با سطح دسترسی مدیر ویندوز:

    اگر نرم افزار any desk به صورت عادی اجرا کنید سطح دسترسی آن برای کارشناسی که به سیستم شما متصل می شود محدود بوده و نمی تواند کار خاصی را انجام دهد.برای اجازه دادن مجورز سطح دسترسی به کارشناس،بر روی نرم افزار any desk راست کلیک کرده و گزینه Run as admin را انتخاب کنید.این روش را همیشه قبل از اتصال کارشناس به سیستم شما،می بایست انجام دهید.

اجرای anydesk با سطح دسترسی مدیر
نحوه اجرای نرم افزار انی دسک با سطح دسترسی ادمین ویندوز
  • تنظیم کردن آیدی حروفی به عدد در نرم افزار ریموت دسکتاپ any desk:

    در بعضی اوقات بعد از اجرا نرم افزا any desk،آیدی اتصال یا همان any desk address به جای عدد به عبارت و کلمات انگلیسی تبدیل شده که معمولا تلفیقی از نام کامیپوتر شما و با اطلاعات دیگر می باشد.برای اینکه این عبارت به صورت عددی تبدیل شود به بخش setting نرم افزار any desk وارد شده و در منو سمت چپ در بخش user interface دز قسمت Miscellaneous تیک گزینه Show AnyDesk ID instead of Alias را فعال کنید تا آیدی شما به صورت عددی برای شما نمایش داده شود.

تنظیم آیدی در نرم افزار انی دسک
تنظیم کرد آیدی عددی در نرم افزار انی دسک
  • رمز گذاستن برای اتصال بدون تایید :

    کارشناس برای اینکه به سیستم شما متصل شود درخواستی را برای شما ارسال می کند تا با تایید کردن درخواست از سمت شما،به سیستم ریموت بزند.اگر کارشناسی که انتخاب کرده اید قابل اعتماد است، می توانید رمزی را در نرم افزار any desk قرار دهید تا کارشناس بدون ارسال درخواست و تایید درخواست از سمت شما به راحتی و بدون دقدقه به سیستم شما متصل شود.

قرارا دادن پسورد در نرم افزار انی دسک
آموزش قرار دادن رمز برای نرم افزار انی دسک

نرم افزار RemotePC :

 Remote pcیکی از نرم افزار های کنترل سیستم از راه دور می باشد که اتصال امن و دسترسی خوبی را به سیستم ها در هر نقطه جهان فراهم می کند. این نرم افزار جهت دسترسی از راه دور از رمزنگاری امن استفاده می کند.از قابلیت های خوب نرم افزار Remote Pc،سوئیچ کردن مانیتور ها از راه دور و  تغییر وضوح/رزولوشن صفحه نمایش کامپیوتر مقصد و مطابقت آن با صفحه نمایش  مبدا،انتقال فایل ،پشتیبانی از چند مانیتور به طور همزمان،اجازه دسترسی به موبایل های هوشمند را می توان نام برد.برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این نرم افزار به مقاله نرم افزار RemotePC که در سایت منتشر شده،مراجعه کنید.

محیط نرم افزار remote desktop
تصویری از محیط نرم افزار جهت اتصال به سیستم ها

نرم افزار  Supremo remote desktop:

 Supremo یکی از نرم افزار های کاربردی در جهت اتصال و کنترل کامپیوتر ها از راه دور می باشد. این نرم افزار از طریق اینترنت و بدون نیاز به تنظیمات خاص به سیستم مقصد اتصال برقرار کرده و آن را مدیریت و کنترل می کند.این نرم افزار محیط ساده و کاربر پسند دارد و از امنیت بالا نیز برخوردار است و به کاربران امکان تبادل فایل ها بین سیستم ها را فراهم نموده است.برای تهیه این برنامه و کسب اطلاعات بیشتر به مقاله آموزش نرم افزار Supremo Remote Desktop مراجعه کنید.

محیط نرم افزار supremo جهت اتصال به سیستم ها
تصویری از محیط نرم افزار supremo

نرم افزار AeroAdmin remote desktop:

AeroAdmin جزئی از برنامه های ریموت دسکتاپ محسوب می شود و قادرید لپ تاپ و کامپیوتر خود را از راه دور کنترل و نظارت کنید. محیط این برنامه ساده و طراحی مناسبی دارد و از راه دور می توانید بین دو کامپیوتر ارتباط پایداری را برقرار کنید.به کمک AeroAdmin می توانید تنظیمات مختلف سیستم مقصد را از راه دور تغییر دهید.حتی قادرید نرم افزار های مختلف را اجرا کنید و فایل های مختلفی را باز کرده و کنترل کنید.از قابلیت های دیگر این نرم افزار امکان اجرای مرورگر مقصد و دانلود برنامه ، حجم کم نرم افزار ، سرعت مناسب را  می توان نام برد.برای تهیه نرم افزار و کسب اطلاعات بیشتر به مقاله آموزش نرم افزار AeroAdmin مراجعه کنید.

محیط نرم افزار AeroAdmin جهت اتصال به سیستم
تصویری از محیط نرم افزار AeroAdmin

چگونه به کامپیوتر دیگران ریموت بزنیم |طریقه ریموت دسکتاپ

نحوه کار بدین صورت است که هر دو سیستم باید نرم افزار ریموت دسکتاپ را بر روی سیستم خود نصب و اجرا کنند.برخی از نرم افزار های ریموت دسکتاپ نیاز به نصب ندارند و کافی است توسط کاربر اجرا شوند.پس از اجرا شدن ،کاربری که در کامپیوتر مقصد است؛ آیدی و پسوردی که نرم افزار ریموت دسکتاپ مشخص کرده را برای کاربر کامپیوتر مبدا ارسال می کند.کاربر کامپیوتر مبدا با آیدی و پسوردی که دریافت کرده را وارد  نرم افزار ریموت دسکتاپ می کند و به سیستم مقصد متصل می شود.برخی از نرم افزار های ریموت دسکتاپ  برای اتصال در تنظیمات پیش فرض از طریق آیدی امکان پذیر است. 

کنترل سیستم ها از راه دور
کنترل سیستم ها از راه دور

 قوانین ریموت دسکتاپ سمت کاربر

  • نصب نرم افزار ریموت دسکتاپ بر روی سیستم
  • سیستم خود را به اینترنت متصل کنید.
  • ارسال آیدی و پسورد برای کاربر سیستم مبدا جهت برقراری اتصال
  • به تیک سبز رنگ نرم افزار انی دسک دقت کنید در صورتی که فعال نبود یعنی اتصال به سرور برقرار نیست و سرور شلوغ است و باید صبر کنید.
  • از دست زدن به ماوس و کیبورد در هنگام برقراری اتصال خودداری کنید.
  • از ریست کردن و خاموش کردن سیستم به صورت دستی در هنگام برقراری اتصال خودداری کنید.
  • متوقف کردن دانلود فایل ها قبل از برقراری اتصال به سیستم
  • از بستن نرم افزار ریموت دسکتاپ در هنگام برقراری اتصال خودداری کنید.

نکات مهم  در مورد ریموت دسکتاپ

  • به هر شخصی اجازه ریموت ندهید.
  • اطلاعات ریموت دسکتاپ خود را در اختیار دیگران قرار ندهید.
  • از افراد معتمد/قابل اعتماد برای ریموت زدن به سیستم خود استفاده کنید.
  • سعی کنید از کارشناس کامپیوتر برای رفع مشکلات خود کمک بگیرید.
  • سیستم خود را در هنگام اتصال کارشناس ،ترک نکنید.

خدمات از راه دور

خدمات پشتیبانی برای مشتریان
خدمات پشتیبانی برای مشتریان

ارائه خدمات پیشتیبانی برای مشتریان از سرویس های اکسیر علم می باشد.اگر در هنگام  استفاده از نرم افزار های ریموت دسکتاپ با مشکلی مواجه شدید می توانید از تیم پشتیبانی اکسیر علم درخواست کمک کنید.برای ارسال درخواست ها می توانید در از طریق کامنت گذاشتن در مقاله ها| فرم تماس | صفحه خدمات هلپ دسک |  پیام در شبکه های اجتماعی، به ما اطلاع دهید.کارشناسان ما پس از بررسی با شما در ارتباط می شوند و راه حل هایی را برای رفع مشکلات ارائه می هند.

همکاری با شرکت ها

خدمات پشتیبانی برای شرکت ها
خدمات پیشتبانی

سایت اکسیر علم برای شرکت ها خدمات پشتیبانی نرم افزار های ریموت دسکتاپ را ارائه می دهد.در صورتی که نیاز دارید از راه دور سیستم های کامپیوتری را نظارت و مدیریت کنید  و به نرم افزار ریموت دسکتاپ تحت شبکه ای نیاز دارید تا هزینه های اینترنتی شرکت را کاهش دهید؛می توانید درخواست خود را برای ما ارسال کنید. تیم ما پس از دریافت پیام  با شما در ارتباط می شوند و به درخواست شما پاسخ می دهند.

شبکه های اجتماعی اکسیر علم

شبکه های اجتماعی اکسیرعلم
عضو شبکه های اجتماعی اکسیر علم شوید.

ما را با هشتگ #اکسیرعلم  در شبکه های اجتماعی  اینستاگرام/تلگرام/توییتر/روبیکا/آپارات/یوتیوب و … فالو کنید.

14 دیدگاه برای “Remote desktop | ریموت دسکتاپ چیست | راهنمای نرم افزار ریموت دسکتاپ

  1. الینا گفته:

    سلام وقت بخیر
    از اینکه مطالب سایت خوبتون را مطالعه میکنم راضی هستم.اطلاعات مفید و کاربردی هست و بخش پشتبیانی مشتریان هم باعث شده که بتونم مشکلاتم را حل کنم .ی دنیا ممنونم

    • exir elm گفته:

      سلام وقت بخیر .
      برای همکاری با ما و معرفی نرم افزار در سایت اکسیر علم، به ما در بخش فرم تماس با ما پیام دهید و اطلاعات کاملی در مورد نرم افزار ارائه دهید.

  2. یوسف مرادی گفته:

    نرم افزار ریموت دسکتاپ را به خوبی معرفی کردید .واقعا عالیه سایتتون.چطوری میتونم به سایت شما کمک مالی کنم و از زحماتتون تشکر کنم .

    • exir elm گفته:

      سلام وقت بخیر .از اینکه مقاله ریموت دسکتاپ را مطالعه کردید ممنونیم.کمک مالی شما عزیزان در جهت بهبود و عملکرد خدمات ما میتونه موثر باشه تا ما بتونیم با افزایش تجهیزات خود خدمات با کیفیتی را برای شما ارائه بدیم.برای حمایت از سایت اکسیر علم می توانید از دو درگاه پرداختی زیر استفاده کنید.

      در گاه پرداخت آی دی پی
      https://idpay.ir/donate-exirelm
      در گاه زرین پال
      https://zarinp.al/exirelm.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *